Oldal kiválasztása
Juhász nikolett

Juhász nikolett

Kriston Intim Torna tréner

A nehéz helyzetre való tekintettel hoztam létre egy jelentkezési felületet. Ha itt leadod a jelentkezésed, akkor Téged foglak elsőként értesíteni, amikor már tudok biztosra tréning időpontokat megadni.

Mi fog történni ha itt jelentkezel?

  1. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a jelentkezésedről.
  2. A következő e-mail akkor fog menni, amikor már látni a kiutat a jelenlegi járványügyből, és biztosra tudok olyan időpontokat megadni, amik meg is lesznek tartva.

Csak azok fogják megkapni ezeket az időpontokat, akik itt leadják a jelentkezésüket. Ők elsőbbséget élveznek, olyan időpontok közül válogathatnak, amik nyilvánosan nem lesznek meghirdetve!

  1. Ha választottál a 2. e-mailben írt időpontok közül, hogy melyikre szeretnél jönni, nincs más dolgod, mint jönni, és részt venni a tréningen.

FIGYELEM! EXTRÉM FONTOS!

Tudom, hogy ez a helyzet mindannyiónk számára nehéz, tudom, hogy sokatoknak nagyon fontos lenne minél hamarabb részt venni a tréningen, ezért egy extra kedvezménnyel szeretnélek Titeket segíteni: ezúttal a szokásos 30.000 Ft helyett 25.000 Ft-ért vehetsz részt a tréningen.

Ez a kedvezmény csak akkor érvényes, ha jelentkezel ezen a felületen, és a második e-mailben kiküldött időpontok közül választasz. (Halkan jegyzem meg, hogy eddig még soha nem adtam árengedményt, és nem is tervezek egyhamar 😉 )

!!!Az itt megadott időpont (2021 jan.1-2) értelemszerűen nem valós!!!

 Az itt leadott jelentkezésed nem kötelez semmire, viszont nagy előnyökhöz jutsz általa:

-Téged értesítelek először a legközelebbi tréning időpontokról

-Olyan időpontok közül választhatsz, ami nyilvánosan nem lesz meghirdetve

-30.000 Ft helyett 25.000 Ft-ért vehetsz részt a tréningen

 

Mire vársz még?

Niki vagyok,

Kriston Intim Torna®-függő. De ez nem volt mindig így. Korábban sokat küzdöttem az életemben, ahogy a legtöbben. Sok-sok pofára esés, bukfenc, és téves döntés jellemezte a mindennapjaimat. Egyszerűen nem találtam az utam, rengeteg mindenbe belefogtam, mert azt hittem, hogy az a dolog fogja meghozni számomra azt az érzést, hogy imádom, amivel foglalkozok. Tévedtem, de még mekkorákat!

Amikor viszont életemben először hallottam a Kriston-módszerről®, akkor magamnak kerestem megoldást. Az első másodpercben is tátott szájjal figyeltem, és csak arra tudtam gondolni, hogy ezt mindenkinek tudnia kell. De kár, hogy nem lehet tanítani! És kiderült, hogy lehet. Nem volt kérdés, azonnal jelentkeztem a trénerképzésre, a pénzem ugyan nem volt meg rá. Irtó keményen dolgoztam minden nap, hogy ez változzon. És sikerült. Végigjártam a legnehezebb vizsgákat, a legkeményebb szitukat, a leg-zavarbaejtőbb kérdéseket, mire megszülettem Kriston Intim Torna® trénerként. És minden perce olyan volt, mint a méz, olyan édes. Mert tudtam, hogy megtaláltam azt, amiért érdemes dolgozni, az emberek egészségéért, ÉRTED. Ez számomra örömforrás. Mikor látom, hogy sok éves élethelyzetek oldódnak meg, tünetek szűnnek meg, párkapcsolatok, életek lesznek boldogabbak. Ebben tudok Neked is segíteni.

Missziómmá vált, hogy minél több embernek segítsek, hogy egészségesen tudjanak élni, intim tünetek nélkül. Ezek annyira aljasak tudnak lenni, még az ellenségemnek se kívánnám! Nem hogy Neked, kedves olvasó. Minden tudásom bedobom, és ha Te is, akkor el tudjuk érni a csúcsállapotot, amikor a szervek funkcióját a csúcsra futtatjuk. Velem tartasz?


 

A mindennapokban is vágysz egy falatra a módszerből?

Kövesd a facebook és Insta oldalam is:

 

Keress bátran, nincs rossz kérdés, szívesen válaszolok Neked!

instagram

juhaszniki_kristonmodszer

Facebook

kitveszprem

Azt kérdezed, hogy kitől tanultam?

 

Az Intimtorna nagyasszonyától, akire nők és férfiak tízezrei szeretettel gondolnak –beleértve magamat is- : Kriston Andreától.

Biológia- testnevelés szakos tanár, edző, tagjává választotta a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat- urológia Szekciójának elnöksége,a Magyar Szexológiai Társaság, Magyar Sporttudományi Társaság Egészségműveltségi Szakbizottságának elnöksége.

A Kriston Intim Torna® módszer megalkotója, és nem utolsó sorban a legjobb értelemben vett EMBER. Aki jóban-rosszban támogat, soha nem ítélkezik, minden emberhez szeretettel szól. Hatalmas példakép számomra, büszke vagyok rá, hogy tőle tanulhatok, hogy ismerhetem.

Őróla még többet itt találsz: https://www.facebook.com/KristonIntimtornaFitness/

Ja, hogy mit teszek, amikor nem dolgozok?

Két csodálatos kisfiammal fedezzük fel a világot, és aminél nagyobb öröm talán nem is létezik. Átélem velük a mindennapok varázsát, ahonnan persze a nagybetűs Szerelem sem hiányozhat. Kertészkedünk, kirándulunk, éljük a mindennapokat, ahogyan Te is. 🙂

 

néhány vélemény rólam

"Augusztusban voltam

 a Niki hétvégi képzésén Veszprémben. A hangulat nagyon közvetlen, vidám volt, sokat nevettünk. Erdekes volt látni, hogy mindenki valami más miatt volt jelen és milyen jól müködött az egész. Szeretettel ajanlom mindenkinek aki szeretne egy hatekony egeszsegmegörzesi modszert megtanulni :)”

-Márta

"Nagyon kedves, segítőkész

oktató, magas szintű tárgyi tudással. Laza hozzáállásával semmi sem volt kellemetlen, kényelmetlen a tornán. Mindent köszönök! ”

-Veronika

"Nagyon elégedett vagyok a tréninggel,

amit Juhász Nikitől kaptunk. Niki nagyon felkészült volt, figyelt a visszajelzéseinkre és reagált rájuk. Sugárzott a profizmus és Niki elkötelezettsége a program iránt, amit bemutatott nekünk. Másoknak is szívesen fogom ajánlani. ”

-Abigél

 

"Niki nagyon ügyes, lelkes és inspiráló!"

-Mariann

"A tréning egyszerre adott

hasznos, életmódbeli tanácsokat, korábban elképzelhetetlennek tűnő gyakorlatokat, továbbá – a változatos történetek és a szuper lelki “házi feladatok” nyomán – lehetőséget az önismeret fejlesztésére, lelki sérülések gyógyítására. Örülök, hogy éppen Nikitől tanulhattam, elhivatottsága, jó motivációs képessége és humora nagy segítség volt a fejlődésben. Köszönöm! 🙂

-Zsófia