Oldal kiválasztása

A férfi szervek olyanok, mint az autók. Ez a működésükre értendő Fontos a karbantartásuk, szervizelésük, hogy folyamatosan kiválóan szolgálják a tulajdonosukat. Lehet, hogy elsőre furcsának tűnhet ez az állítás, de ha tovább olvasol szerintem egyet fogsz érteni.

A férfi szervek olyanok, mint az autók

Ha nem gyullad ki a lámpa, nem fognak észrevenni az úton. A férfi test ,,lámpája” a tesztoszteron hormon. Részben ez felelős a férfi szervek egészséges működéséért, az illatanyagok kibocsájtásáért (amit a nők ügyesen kiszimatolnak).

Az, hogy el tudod indítani az autót, még nem biztos, hogy magabiztosan, minden körülmények között tudod vezetni. A magömlés profi szabályozását is tanulni szükséges, ahogy a vezetést is. Profi szabályozás alatt azt értem, hogy akkor engeded ki a magot az aktus alatt, amikor Te szeretnéd. Ha gyorsan végezni akarsz, akkor gyorsan, ha elhúznád a dolgot, akkor pedig később. Ebbe beletartozik az is, hogy a férfi többször él át orgazmust egy aktus alatt, míg a magot csak egyszer engedi ki- vagy ki sem engedi. Ki hogy szeretné.

Mondom, hogy a férfi szervek olyanok, mint az autók

Ha elromlott az olajszivattyú, a gyújtás, vagy épp az adagoló, az olyan, mint egy prosztata probléma. Az egész autó működését negatívan befolyásolja. Ha a prosztata gyulladt, vagy megnagyobbodott, az bizony komoly hatással van a férfi életére. Befolyása van a vizeletürítésre, székletürítésre, és még a szexre is. A prosztata folyamatos ápolást igényel, hogy egészséges tudjon maradni!

És persze előjöhetnek apróbb dolgok is, amiket javítani szükséges, de nem befolyásolják közvetlenül az autó működését. Aranyér, utolsó vizeletcseppek a gatyeszba ürülnek, az ondó nehezen ürül. Jobban érzed magad ezek nélkül, igaz?

Most már elhiszed, hogy a férfi szervek olyanok, mint az autók?

Ahogy az autót, úgy a férfi szerveket is karbantartani szükséges. Ez nem jelenti azt, hogy az illető beteg lenne. Pont ellenkezőleg!
A Kriston Intim Torna a férfi test karbantartását, egészségét szolgálja. Azért, hogy a férfi szervek hosszú távon kiválóan működjenek.

Az alapokon túl minden résztvevő alapos tuningon megy át a tréning során.
Olyan képzésben lesz részed, amit sehol máshol nem kaphatsz. Kiemelkedően tudod majd szervizelni a saját tested. Olyan, mintha megtanulnál mindent az autókról, amit az autószerelő is tud! Neked csak alkalmaznod kell a tudást, hogy a verdád -ami jelen esetben a saját tested- folyamatosan kiválóan működjön- és még annál is jobban!

És persze a hölgyek is szívesebben ülnek egy karbantartott, extrán működő autóba.

Na de mire nyújt megoldást a Kriston Intim torna?

aranyér
utolsó cseppek a gatyeszba
potencia gondok
prosztata gondok
alacsony hímivarsejt szám
székrekedés
magömlés profi szabályozása
hormon alultermelődés

További érdekességeket ITT találsz a férfi tréning kapcsán.

Válogass a TRÉNING IDŐPONTOK közül.

Ha többet megtudnál a prosztatáról: 5 tény, amit egy átlag ember nem tud a prosztatáról

Az ,,autód” mérete mennyit számít a nőknek? A tréningen ezt is megtudod

 

Juhász Nikolett
Kriston Intim torna tréner