Oldal kiválasztása

 

A prosztata egy nagyon rejtélyes szerv. Nagyon keveset tudunk róla, alig ismerjük, mégis az egészsége nagyban befolyásolja a férfiak közérzetét, szexualitását. Rendkívül érzékeny, éppen ezért nagyon fontos törődni vele, figyelmet fordítani rá, hogy minél hosszabb ideig megőrizhesse egészségét. A következő pontokban felsorolok 5 olyan tényt, amit lehet, hogy eddig még nem tudtál a prosztatádról.

1. érzelmi terület –> a férfi önértékelés szerve ugyanúgy reagál az érzelmekre, mint bármely más szervünk. Ezzel magyarázható például a kórokozó nélküli prosztatagyulladás.

2. a prosztata alatti izom akaratlagosan mozdítható –> ez nagyban hozzájárul a prosztata egészségéhez, ennek a pontnak a mozdítását tanulni szükséges. Sokan hosszú évtizedekig ülnek rajta, mégsem tudja akaratlagosan mozdítani ezt az izmot. Ennek oka, hogy nem fordítunk rá figyelmet. Ennek a mozdítására mindenki képes, ami megtanulja azt, kortól és nemtől függetlenül.

3. egészsége fenntartásához szükséges időnként a prosztata folyadékot üríteni –> szexel, önkielégítéssel, masszázzsal. Ha sokáig nincs ürítve, akkor pang benne a folyadék, ami baktériumok melegágya lehet, okozhat prosztata gyulladást.

4. 3 helyről is elérhető –> elölről, ha a hólyag alatt tapintjuk, alulról, a herék és a végbél között középúton, és a végbélen keresztül. Mind a három helyről izgatható (elég kéz esetén egyszerre három oldalról is 🙂 )

5. Kriston Intim tornával egészsége megóvható, visszaszerezhető –> a torna mint egy hormonfürdő, öleli át a prosztatát. Hatására a prosztata felfrissül, vérkeringése, tápanyag ellátottsága fokozódik, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egészséges tudjon maradni.

Az Intimtorna nem csak a prosztatára van jótékony hatással, hanem más férfi szervekre is: péniszre, herékre. Hatására a pénisz magasabban ágaskodik, erősebben pulzál, a hímivarsejtek száma sok száz millióra nőhet, férfi hormontermelés fokozódhat.

Többet olvasnál a férfi tréningről? ITT bővebb információt találsz.

Lehet, hogy egyetértünk abban, hogy ennek a különleges területnek az egészsége, óvása rendkívül fontos. Figyelj rá Te is, hogy sokáig szolgálhasson.

Juhász Nikolett
Kriston Intim torna tréner